Readingen

Orakelkaarten

Het woord ‘orakel’ betekent voorspelling en komt uit het oude Griekenland en Rome. Een orakel was oorspronkelijk een soort heiligdom waar, via het medium van een priester of priesteres, de goden en godinnen werden geraadpleegd, en om profetisch advies gevraagd. De oude Grieken en Romeinen hadden een heel sterk geloof, en gingen vaak eerst voor advies naar het Orakel, voordat zij iets belangrijks ondernamen. Door de eeuwen heen heeft het Orakel vele vormen gekend, en tegenwoordig verschijnt het onder andere in de vorm van kaarten. Orakelkaarten zijn dus een aloude manier om je te verbinden met de boodschappen van het Universum. Met orakelkaarten kun je geen vergissingen maken, omdat ze werken volgens de onfeilbare Wet van Aantrekking. Dat betekent dat jouw vragen altijd de volmaakte kaarten als antwoord aantrekken. Je trekt dus altijd de kaart die overeenkomt met de vibratie van de vraag. Dit heeft ook te maken met jouw energetische trilling van het moment.

Orakelkaarten kunnen jou dus helpen met vraagstukken waar je op dit moment mee zit. Dat kan van alles zijn, van werk tot keuzes die je moet maken tot de liefde. Vragen op het gebied van gezondheid worden niet door mij beantwoord. Ik ben tenslotte geen arts en doe daar dan ook geen uitspraken over. Deze kaarten kunnen je antwoord geven met behulp van diverse patronen. De meest eenvoudige is de verleden-heden-toekomstlegging. Hierbij krijg je op je vraag een kaart wat hierin in het verleden speelde/van belang was, ditzelfde voor het heden en wat dat in de toekomst gaat zijn. Andere leggingen die ik heb zijn over het algemeen groter en dus uitgebreider. Ik heb ook hier weer net als in de Tarot, diverse patronen. Deze zet ik hier niet neer omdat het anders teveel wordt. Maar bij de aanvraag van jouw reading met orakelkaarten, ga ik kijken welk patroon het meest geschikt is voor jouw vraag. Soms leg ik deze voor, soms gaat dat in overleg vooral als er meer opties zouden zijn. Deze readingen kunnen in de praktijk plaatsvinden, maar ook in een bestand via e-mail of chat gestuurd worden.

Naast deze orakelkaarten readingen, heb ik ook 1-op-1 readingen. Deze leg ik niet met een patroon maar ik trek een aantal kaarten en duid deze intuïtief voor jou. Dat kan zijn aan de hand van een specifieke vraag, een algemene vraag op een bepaald gebied b.v. werk, of zonder vraag, dan komt dat naar voren wat voor jou op dit moment belangrijk is. Deze 1-op-1 readingen kunnen in de praktijk plaats vinden maar ook via beeldbellen. Een reading duurt ongeveer een half uur. Naast het duiden van de kaarten zal ik ook tips en adviezen meegeven die aansluiten bij de kaarten, mits dit nodig is.

Samengestelde readingen

Naast de orakelkaarten readingen en de Tarot readingen, bied ik ook een paar zelf samengestelde en gecombineerde readingen aan. Met gecombineerd bedoel ik dat ik zowel Tarotkaarten als Orakelkaarten gebruik. Bij deze readingen gebruik ik de Tarotkaarten voor de energie en de orakelkaarten voor aanvullende boodschappen. Ik duid de Tarotkaarten deels op de kennis die ik tijdens mijn opleiding over de kaarten heb opgedaan, en deels intuïtief, wat zegt de afbeelding mij, wat krijg ik bij deze kaart binnen aan informatie. De orakelkaarten duid ik intuïtief, wat ik binnenkrijg en voel bij deze kaarten. Nu ik ondertussen ook mijn certificaat heb gehaald voor de Lenormand, zal ik deze kaarten ook toevoegen in deze samengestelde readingen. Dat kan wisselend zijn tot ik wellicht iets vast heb gevonden wat ik prettig vind, maar kan ook wisselend blijven. Deze readingen neem ik op in een filmpje die ik via YouTube met je deel. Dit gebeurt niet openbaar, alleen mensen die de link hebben kunnen deze zien en ik deel deze alleen met jou.

Dit zijn de vier samengestelde readingen die ik aanbied:
Persoonlijke tweelingzielen reading: Heb jij jouw tweelingziel ontmoet maar zijn jullie nog niet in Union? Of hebben jullie misschien zelfs geen contact op dit moment? Wil jij weten wat er op dit moment bij hem speelt en waar jullie beiden op dit moment in het proces mee bezig zijn, waar jullie staan? Dan is dit een reading die jouw inzichten kan geven hierover. Ik leg zowel op jouw energie de kaarten als die van jouw tweelingziel. Met deze reading wil ik je inzichten geven in waar jij en je tweelingziel nu staan, waar jullie nog aan mogen werken en een stuk advies eventueel.
Wil je weten hoe zo’n tweelingzielen reading ongeveer in het werk gaat? Ga dan eens naar mijn YouTube kanaal, daar plaats ik regelmatig een algemene tweelingzielen reading.
Liefdesreading: Wil jij graag weten wat er op liefdesgebied op dit moment bij jou speelt? Wat er bij jou partner speelt, waar hij/zij staat m.b.t. jou, hoe hij/zij jou op dit moment ziet? Waar jij of jullie aan mogen/kunnen werken in jullie relatie? Of ben je misschien single en ben je benieuwd wat er voor jou nu op liefdesgebied speelt of er aan zit te komen? Of zijn er dingen die voor jou van belang zijn om te weten hoe je de liefde aan kunt trekken? Of heb je net iemand leren kennen en ben je benieuwd hoe het daar mee zal gaan? Hoe jullie erop dit moment beide instaan? Dan kun je een liefdesreading aanvragen. Ook hier zal ik leggen op jouw energie en als er een relatie of mogelijke partner in beeld is kan ik ook de energie van de ander daarin meegeven. Daarnaast zal ik aanvullende boodschappen geven en eventueel een stuk advies. Ook deze gaat via een filmpje op mijn YouTube kanaal en staat niet openbaar maar werkt met de link die je krijgt. Om een idee te krijgen, ook hiervan plaats ik een algemene liefdesreading met regelmaat op mijn kanaal, Deze gaan dan per elementen van de sterrenbeelden, maar dat kun je in de titel terugvinden.
Maand reading: Deze reading geeft je een beeld wat je staat te wachten voor de komende maand. Dit heeft dan betrekking tot de energie die speelt en zaken waar je tegenaan zou kunnen lopen. Maar ook blokkades of dingen waar je je bewust van mag worden of aan mag werken, kunnen naar voren komen. Omdat je weet wat je deze maand tegen kunt komen, kun je hier op anticiperen en deze reading als leidraad gebruiken hoe je met bepaalde zaken deze maand om zou kunnen gaan. Of begrijpen waarom bepaalde dingen spelen in deze maand. Deze persoonlijke variant vul ik aan met een inzichtkaartje voor die maand. Ook deze reading gaat via een filmpje op mijn YouTube kanaal waarvan alleen mensen die de link hebben dit kunnen zien. Als je hier een idee van wilt hebben hoe deze reading gaat, kun je wederom naar mijn YouTube kanaal om te zien hoe dat ongeveer in zijn werk gaat. Dit is dan weer een algemene versie die je kunt zien. Als je er zelf een aanvraagt is hij op jou persoonlijk afgestemd. Hieronder is een link naar mijn YouTube kanaal.

Jaar reading: Deze reading geeft je een beeld van wat je staat te wachten voor het komende jaar. Dit heeft dan betrekking tot de energie die speelt en zaken waar je tegenaan zou kunnen lopen. Maar ook blokkades of dingen waar je je bewust van mag worden of aan mag werken kunnen naar voren komen. Omdat je weet wat je dit jaar tegen kunt komen, kun je hier op anticiperen en deze reading als leidraad gebruiken hoe je met bepaalde zaken dit jaar om zou kunnen gaan. Of begrijpen waarom bepaalde dingen spelen in dit jaar. Deze jaarreading vul ik dan nog aan met een stukje op liefdesgebied voor dat jaar. En een inzichtkaart voor het betreffende jaar. Ook deze reading gaat via een filmpje op mijn YouTube kanaal waarvan alleen mensen die de link hebben dit kunnen zien. Als je een idee wilt hebben hoe deze reading gaat, kun je wederom naar mijn YouTube kanaal gaan om te zien hoe dat ongeveer in zijn werk gaat. Dit is dan weer de algemene versie die je kunt zien. Hierin is geen stuk m.b.t. de liefde opgenomen en ook geen inzichtkaartje. Als je er een voor jezelf aanvraagt is hij op jou persoonlijk afgestemd. Natuurlijk is het meest geschikte moment aan het eind of begin van een nieuw kalenderjaar. Maar je kunt deze reading ten alle tijden aanvragen. Hij geldt dan van dat moment tot een jaar verder. Dit is een globaal overzicht, wil je een uitgebreide jaarreading, dan kun je voor de variant met de Tarot gaan, de jaarprognose. Deze is uitgebreider en krijg je in een bestand. Voor meer informatie, zie bij de pagina van de tarot. Een link naar mijn YouTube kanaal vindt je hieronder aan de pagina. Deze reading is ook in dezelfde vorm te krijgen als een halfjaarreading, waarbij de kaarten dus een korter tijdsbestek omvatten en er andere zaken naar voren kunnen komen dan bij de jaarreading. In zekere zin kun je deze als wat gedetailleerder zien om dat de kaarten een kortere periode omvatten.

%d bloggers liken dit: