Behandelingen

Acces Bars

Reiki

Voetmassage

Acces Bars.
Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxed was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde? Acces Bars is een zachte behandelwijze, waarmee je het lichaam in staat stelt om oude gevoelens, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. Tijdens de behandeling, lig je heerlijk ontspannen op de behandeltafel terwijl degene die jou behandelt een aantal punten op je hoofd zachtjes aanraakt. Het is een
ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven
losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen. Naast het ontspannen gevoel wat het geeft, kan het zorgen voor meer ruimte in je hoofd en werkt het door op diverse geestelijke en lichamelijke klachten.

Reiki.
Tijdens een behandeling geef je d.m.v. verschillende handposities de universele energie door aan de patiënt. Deze ligt daarbij volledig gekleed op de behandeltafel. Reiki heelt de volledige mens. Dat doet het door niet de symptomen maar de oorzaken van de klachten aan te pakken. Op die manier wordt de aandoening genezen of alvast de symptomen ervan verzacht. In het holistische wereldbeeld hebben alle klachten een lichamelijke, geestelijke, emotionele of spirituele oorzaak. Dat zijn zowel angsten als verdriet en allerlei onverwerkte gebeurtenissen. Reiki accepteert al deze oorzaken niet als negatief maar als een deel van onszelf. Dat zorgt ervoor dat lichamelijke en geestelijke problemen afnemen of zelfs volledig verdwijnen. Tevens werkt het ontspannend.

Voetreflex ontspanningsmassage. Tijdens deze ontspannende massage van de voeten en onderbenen, worden bepaalde grepen en massagebewegingen toegepast, die zorgen voor een ontspannend effect op het lichaam. Stress en spanning zijn bij veel ziektes de oorzaak van veel klachten.Het geeft rust in het lichaam en het hoofd. Het kan ertoe bijdragen dat je weer tot jezelf komt en beter in je vel komt te zitten. Door deze behandeling kunnen emoties weer gaan stromen. Ook zorgt het voor een betere doorstroming van bloed en lymfe en kan het een energie boost geven aan het lichaam. Deze behandeling zorgt ervoor dat je weer beter geaard bent. Het zelf-genezend vermogen wordt gestimuleerd door de behandeling. Het is lekker even een moment voor jezelf.

%d bloggers liken dit: