Magnetiseren

Magnetiseren is een vorm van alternatieve geneeswijze waarbij de methode handoplegging wordt toegepast. Magnetiseren is het overbrengen van universele energie via de therapeut (de magnetiseur) naar de cliënt. Magnetiseren betekent overdracht van energie, levensenergie.

Magnetiseren om te helen

Magnetisch genezen (helen) is iets wat iedereen van nature doet. Je geeft je eigen energie aan jezelf, een ander mens of bijvoorbeeld een dier, waarmee magnetiseren heelt. Iedereen is als kind wel eens gevallen, of heeft zijn hoofd gestoten. Je werd dan getroost door iemand die zijn of haar hand of handen op de zere plek legde.

Ieder mens draagt levenskracht in zich en heeft een zelf genezend vermogen. Door de energie die via de magnetiseur bij jou binnenkomt, wordt je zelf genezend vermogen geactiveerd. Magnetiseren (handoplegging) is gebaseerd op het gebruik van de universele energie. Deze energie is aanwezig in je lichaam maar ook eromheen. Met handoplegging wordt de energie van de magnetiseur gebruikt om de energie van de cliënt weer op gang te brengen, zodat het weer kan gaan stromen. Wanneer de energie weer gaat stromen, kan de ziekte (de blokkade) weer opgeheven gaan worden. De magnetiseur is de verbinding, een middel tussen de universele energie (de energie van het universum) en de cliënt. Daardoor functioneert de magnetiseur als een doorgeefluik zodat jouw zelf genezend vermogen in werking gezet kan worden. Het helpt om pijn te verminderen en in sommige gevallen zelfs te genezen. Maar over het algemeen is het een aanvulling en geen vervanging van de geneeskunst.

De behandeling

De behandeling duurt ongeveer een uur. Eerst ga ik de chakra’s in balans brengen. Daarna ga ik de bij de klacht(en) horende handopleggingen toepassen. Dit kan er één zijn, maar bij sommige klachten zijn meerdere hand opleggingen mogelijk. Daarna ga ik de bijbehorende chakra’s nog een keer behandelen. Dit kan er één zijn maar ook meerdere. Ieder onderdeel duurt 20 minuten. Voor sommige klachten zijn meerdere behandelingen in een paar weken tijd nodig. Bij mildere klachten kan het zijn dat de behandeling minder tijd nodig heeft. Dat ga ik voor de behandeling bekijken en met je overleggen.

%d bloggers liken dit: