Over

Wie ben ik?

Mijn naam is José Gijsbrechts, geboren 18-09-1970, moeder van twee geweldige kinderen. Ik ben Acces Bars Practioner, magnetiseur, healer, edelstenen therapeut en tarotiste.

Ik heb zelf veel tegenslagen gehad in mijn leven. Toen ik in 2015 door mijn lichamelijke klachten en gebrek aan energie ook mentaal steeds dieper kwam te zitten, ben ik op advies van de reumatoloog de SOLK therapie gaan volgen. Tijdens deze therapie kreeg ik niet alleen daar verschillende inzichten in mezelf en bepaalde patronen, maar kreeg ik ook meer belangstelling voor het spirituele. Ik heb astrologie en voetreflexmassages altijd al heel interessant gevonden en gezegd dat er meer is dan wij kunnen zien. In de zomer van 2017 kwam ik erachter dat ik helende handen heb. En zou ben ik me langzaam gaan ontwikkelen op spiritueel gebied. Ik heb verschillende behandelingen ook zelf gevolg in die tijd om mijn klachten die wel minder waren geworden door de therapie, nog meer te verminderen en om meer energie te krijgen. Ook heb ik zelf workshops en cursussen gevolgd om anderen hier ook mee te kunnen helpen. Ik was inmiddels gaan beseffen dat een reguliere baan niet de weg was voor mij en het plan ontstond in het najaar van 2018 om een eigen praktijk te gaan starten. Hiermee zou ik zelf mijn tijd in kunnen delen, iets kunnen doen wat me vooral energie geeft i.p.v kost en anderen kunnen helpen met hun klachten en dingen waar ze tegen aanlopen. Ik had mijn passie gevonden, mijn droom! Echter was dit makkelijker gezegd dan gedaan. Ik was afhankelijk van de gemeente door mijn uitkering. Ik moest belastbaarheid op gaan bouwen om minstens 20 uur per week te kunnen werken. Daarnaast moest er een plan komen. En eindelijk eind juli 2020 kreeg ik groen licht, ik mocht me in gaan schrijven bij de KvK. En zo had ik mijn droom bereikt, op 8-8-2020 is mijn praktijk van start gegaan. Zo zie je dat het soms een lange weg kan zijn om je droom te bereiken. Maar door positief te blijven, te blijven geloven en vertrouwen en er voor te gaan en te werken aan de dingen die er voor nodig zijn, kun je het bereiken. En dit alles wat ik nu bereikt heb, de praktijk maar ook de verbetering in mijn gezondheid, de toename van mijn energie, wat mij dat geeft en voor me gedaan heeft en doet, dat gun ik iedereen. Wat zou het mooi zijn als mijn verhaal een inspiratiebron is voor jou. Ook jij kunt dit, jij kunt het leven creëren wat jij wilt.

“If you can dream it, you can do it!”

Betekenis van de naam Yamuna Shankari en de gedachte achter het logo.

Yamuna betekent dochter van de zon en Shankari betekent zij die zegeningen brengt. Ik wil graag de mensen deze zegeningen brengen en dat de zon weer in hun leven gaat schijnen als dat nu niet het geval is. Ook staat de zon voor positiviteit en vreugde wat ik de mensen graag wil (mee)geven. Daarom komt de zon ook terug in het logo. Het symbool van het logo is de triquetra. Deze heeft verschillende betekenissen. In de natuurreligies staat het voor de drievoudige Godin, de moeder, de maagd en de oude wijze vrouw. Zij wordt gezien als de moeder van alles was leeft. Eén van de namen waaronder zij bekend is, is Gaia. Velen kennen het teken ook als een Keltische knoop. Bij de Kelten staat het teken voor leven, dood en de wedergeboorte. Maar ook voor de drie natuurkrachten land, lucht en zee. Bij de Christenen staat het voor de Heilige Drievuldigheid. Het symmetrische vlechtwerk verwijst naar de ondeelbaarheid en gelijkheid van de Heilige Drievuldigheid (ook wel bekend als de Heilige Drie Eenheid) de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. Een teken met verschillende mooie betekenissen dus en vooral de Keltische heeft een mooie betrekking op mijn praktijk, door de behandelingen en readingen kunnen er veranderingen in jou plaatsvinden waardoor er in zekere zin sprake is van een wedergeboorte. De reden dat ik voor dit teken heb gekozen is dat ik de verbindingen die je er in kunt zien heel mooi en symboliserend vindt. Dit is wat ik uit wil stralen, het leggen en maken van verbindingen, met jezelf in de eerste plaats maar daarnaast ook met anderen. De ring in het midden staat voor mij voor het hart, ik werk vanuit en met mijn hart. Om zo die zon weer overal doorheen te laten stralen.

%d bloggers liken dit: