Klankhealing

Klankhealing is een mooie alternatieve geneeswijze. Klankschalen, trommels en ook je stem openen de toegang tot het universele resonantieveld. Door trillingen en frequenties kun je in contact komen met jezelf en anderen.

Wat doet klankhealing?
De klanken openen en maken contact met dieperliggende blokkades die je hebt opgeslagen in je cellen als programma’s en overtuigingen. Allerlei menselijke thema’s zoals angst, pijn, jaloezie, depressie kunnen hierdoor aangeraakt, getriggerd worden. Door je af te stemmen op de klanken tijdens de sessie en te voelen, te ervaren wat het met je doet, kunnen oude patronen die jou stagneren aangeraakt worden. Dat wat jou dan niet meer dient, kan losgelaten worden en getransformeerd worden naar nieuwe energie die je vooruit helpt. Zo kun je in alle vrijheid je kwaliteiten verder ontwikkelen. Tijdens de sessie kun je van alles voelen en ervaren. Sommige mensen worden er heerlijk rustig van, anderen voelen juist onrust of een bepaalde irritatie. Dat kan dan betekenen dat daar juist iets aangeraakt wordt. En dat dat dus losgelaten mag worden. Wat niet perse betekent dat als je rust voelt, er niks aangeraakt wordt of losgelaten. Maar het kan zijn dat het niet zo heftig is of zo diep zit dan wanneer je onrust voelt. Iedereen ervaart dezelfde klankhealing weer anders. Wat logisch is omdat bij iedereen andere stukken geraakt kunnen worden. En bij de ene persoon zal hier meer vastzitten dan bij de andere persoon. Het is dus een heel persoonlijke ervaring. Zoals de meeste healingen.

De sessie.
Tijdens de sessie die ongeveer een kwartier duurt, speel ik intuïtief op mijn steel tongue drum. Dat betekent dus dat elke sessie anders is. Maar wel wat voor jou nodig is, want ik stem me af op jou en jouw energie. Het effect van een klankhealing werkt nog langer door, dus je kunt later nog dingen voelen of ervaren die door deze healing zijn losgemaakt. Een klankhealing kan bij mij thuis in de praktijk plaats vinden, dan voel je de trillingen beter en zijn de klanken zuiverder en beter hoorbaar. Maar als de afstand te groot is, kan het ook online via beeldbellen. Hieronder een kort geluidsfragment om een idee te geven van wat je kunt verwachten.

%d bloggers liken dit: